Menu

Cursist vertelt

Deelnemer Vipdag: Creëer een bloeiende praktijk

Sari Veugelers van pure dans; www.sariveugelers.nl

Ik heb het gevoel dat er een hele nieuwe wereld voor me is opengegaan waarin ik mij nog helemaal kan gaan ontplooien.

Het heeft mij een enorme schat aan informatie opgeleverd, waaronder dit:

  • Inzicht in hoe ik zichtbaarder kan worden
  • Hoe ik de tijd die ik in mijn werk steek effectiever kan besteden doordat ik een opbouw in mijn werkzaamheden creëer.
  • Hoe ik mijn werkdruk met pieken en dalen kan veranderen zodat ik minder hap-snap (in het wilde weg) werk en ook meer vrije tijd kan nemen.
  • Ik weet hoe ik mensen beter kan bereiken Hoe ik meer helderheid kan brengen in wat ik aanbied.
  • Meer motivatie om mijn dansworkshop voor vrouwen die hun kracht en potentie willen leven onder de aandacht kan brengen.
  • Naast zicht op de beste opbouw voor mijn praktijk ontving ik talloze belangrijke gedetailleerde aanwijzingen.

Ik heb jou als zeer enthousiast en motiverend ervaren. Je gaf veel input aan concrete mogelijkheden, wat heel inspirerend werkt. Bovendien vond ik het heel fijn om juist persoonlijke ondersteuning en stimulans te krijgen voor mijn werk.

Het eerste effect dat het op me heeft gehad is dat het mijn schroom om mijn aanbod zichtbaar te maken heeft weggenomen. En dat had gelijk effect! Ik heb meteen meer aanmeldingen voor mijn dansworkshops!


Deelnemer: Sleutels tot de ziel, 5 manieren om je cliënten te begeleiden vanuit non-duaal perspectief, zodat je hen diepgaander en effectief kunt helpen.

Gert-Jan van Schaik; www.kernzaken.nl

“Sleutels tot de ziel is een krachtige versneller van de integratie van non-dualiteit”

Sleutels tot de ziel met Anne-Marie was een bijzondere ontmoeting tussen gelijkgestemden. Het was heel prettig om open en zonder gêne te praten over ieders ervaring van non-dualiteit. De praktische vertaling naar coaching en therapie die Anne-Marie aanbrengt is interessant.

Ze maakte me duidelijk dat het makkelijker is dan ik steeds dacht. En dat is een patroon: steeds als ik ontdek wat er waar is wordt het weer eenvoudig. Gelukkig maar, want daarmee komt het dichtbij en wordt het mogelijk om non-dualiteit meer en meer in te brengen in mijn werk. Deze dag is een krachtige versneller van de integratie van non-dualiteit in contact met mijn cliënten.


Deelnemer: Sleutels tot de ziel, 5 manieren om je cliënten te begeleiden vanuit non-duaal perspectief, zodat je hen diepgaander en effectief kunt helpen.

Anina Storteboom is eigenaar van Inspirimens: www.inspirimens.nl
Anne Marie is in staat om het non dualisme in relatie tot coaching en begeleiding helder te belichten zodat het in de praktijk goed toepasbaar is. Zoek je een manier dit te verweven in de begeleiding van je cliënten zonder jarenlange opleidingstrajecten en heb je al enig spiritueel bewustzijn? Dan heeft Anne Marie je zeker iets te bieden!

Naast deskundig therapeut en coach is zij bovenal een warm en bevlogen mens met de passie anderen op hun pad van bewustzijn te begeleiden.


Deelnemer: Spel als spiegel, leer hoe je in 5 stappen met deze non-duale spel methode je cliënten effectief kunt helpen loskomen van beperkende patronen.

Annemarie Bosma, praktijk voor massage en de helende reis www.praktijkbosma.nl

De workshop Spel als spiegel heb ik als heel prettig en verhelderend ervaren. Door de prettige en open sfeer tijdens deze dag voelde ik me erg op mijn gemak. Na afloop van deze mooie dag voelde ik me voldaan en een stuk lichter.

Anne-Marie heb ik ervaren als een betrokken en doortastende trainer met een speelse kant die ik heel verfrissend vind. Er werd gelachen en gehuild. Alles mocht er zijn. Het was een warm bad.

Dankjewel Anne-Marie, ook voor de heerlijke lunch 🙂


Deelnemer: Sleutels tot de ziel, 5 manieren om je cliënten te begeleiden vanuit non-duaal perspectief, zodat je hen diepgaander en effectief kunt helpen.

Mandira Middelveld, is eigenaar van Mandira Intergratie: www.mandiramiddelveld.com
De non-dualistische benadering en Anne-Marie”s warme en speelse aanwezigheid maken het veel gemakkelijker om naar jezelf te kijken en een trainingsdag met haar heeft mij dan ook diepe inzichten opgeleverd. Dank je Anne-Marie!


Deelnemer: Spel als spiegel, leer hoe je in 5 stappen met deze non-duale spel methode je cliënten effectief kunt helpen loskomen van beperkende patronen.

Angela
Je zet jezelf in als instrument en hebt veel kennis en gevoel


Gratis skype doorbraak-sessie, voor het creëren van een bloeiende praktijk

Erna Steiger, van Atelier E, praktijk voor creatieve therapie-coaching en training; www.ateliere.nl

Ik vond het ook heel fijn het gesprek. Ik zal even verwoorden wat het met mij gedaan heeft.

Ik vond het skype gesprek heel open en fijn dat ik alles rondom mijn praktijk er neer kon leggen zonder dat er een lijn in mijn verhaal zat. Anne- Marie stelde mij met volle aandacht de vragen die net nodig waren om de rode draad helder te krijgen en om in alle vertrouwen en vrijheid weer verder te gaan.


Zelf contact opnemen met Anne-Marie Hamming?

Ga naar contact